class="single single-post postid-50469 single-format-standard">

“Centura” Bârladului merge inainte doar pe hartie momentan

Centura-ocolitoare-a-Clujului-bulevardul-Muncii-Apahida

După cum v-am mai informat, pe 2 august anul trecut, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație contractul privind proiectarea și execuția „Variantei de ocolire a municipiului Bârlad”. Potrivit calendarului stabilit inițial, firmele au avut la dispoziție până pe 21 septembrie 2017, ora 16, să-și depună dosarele, numai că, așa cum se întâmplă în cazul tuturor licitațiilor pentru obiective de investiții cu o valoare mare (în cazul de față, 156 de milioane de lei sau 34 de milioane de euro), au fost depuse trei contestații. Așa se face că termenul limită a fost mutat pe 29 noiembrie, dată până la care au fost depuse cinci oferte din partea a 13 constructori români, italieni și spanioli, grupați în patru asocieri.

Odată deschise ofertele, oficialii CNAIR au stabilit ca dată limită pentru evaluarea lor 24 decembrie 2017, ora 18, apoi au decis o amânare pentru 23 februarie 2018, ora 18. Nici atunci nu s-a aflat numele constructorului care va proiecta și executa lucrările la șosea, ci s-a dat o nouă prelungire a termenului de evaluare tehnică – până pe 23 aprilie, ora 18.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>