class="single single-post postid-55094 single-format-standard">

3 tineri din comuna Solesti au violat o femeie in varsta de 49 de ani dupa care au lasat-o pe camp. Victima a murit în cursul nopții!

img

Femeia agresată de cei trei tineri avea 49 de ani. Anișoara Zmău nu avea familie și locuia singură, într-o casă din Ghergheleu, comuna Codăești.

Pe 6 martie, ea a fost luată cu forța dintr-un bar de un tânăr de 23 de ani. A fost dusă într-o căruță, în care au urcat agresorul și doi adolescenți, de 16 și 17 ani.

 Anișoara Zmău a fost dusă pe un câmp, unde a fost violată și abandonată de cei trei. Victima a murit în cursul nopții. Potrivit poliției, cei 3 agresori, cu vârstele de 16, 17 și 23 de ani, sunt din satul Iaz, comuna Solești. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citeste mai departe pe: www.observator.tv

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>