class="single single-post postid-8628 single-format-standard">

50 de ani pe acest WRESTLER nu l-a batut NIMENI! Bruce Lee s-a schimbat DEFINITIV cand a auzit cum se antreneaza:

vasluion.ro bruce lee


Cel mai tare wrestler din istorie are un palmares impresionant: 50 de ani de victorii. Niciun om din lume nu a reusit sa il invinga in ring pe acest luptator. Bruce Lee a fost captivat de el.

The Great Gama (1880-1963) s-a nascut in Punjab (India) si este singurul wrestler din lume care nu a fost invins niciodata. A luptat 50 de ani si a strans o multime de trofee, printre care Campionatul Mondial la categoria grea.

Descendentii lui inca mai practica wrestlingul. Printre ei sunt o multime de luptatori care au scris istorie in toti acesti ani. Numele par necunoscute insa in India sunt niste adevarati eroi. Zubair Alias Jahara, campion mondial lupta pentru a apara onoarea unei adevarate dinastii de luptatori, care ii are ca reprezentanti pe Muazzam Zubair Jahara, Imam Bukhsh II, Sohail Bhat, Shoaib Jawad Bhat, Hijaz Raza Mir, Ibraz Bhat si Ahmad Mi.

 

Bruce Lee a fost cucerit de metodele de antrenament ale lui Gama. Marele luptator a citit mai multe articole despre modul in care Gama isi antreneaza forta si a inceput sa se antreneze ca el.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>