class="single single-post postid-56248 single-format-standard">

A IV-a editie a Serbarii Florilor, a adus mii de vasluieni in Centrul Civic al municipiului Vaslui

60297308_2243966922326808_8704404026013253632_n

A IV-a editie a Serbarii Florilor, care a avut loc la acest sfarsit de saptamana, a adus mii de vasluieni in Centrul Civic al municipiului Vaslui pentru a admira si cumpara produsele muncii a peste 30 de producatori si comercianti de plante ornamentale si flori din intreaga tara. Cei mai multi dintre expozanti nu sunt la prima participare, dovada ca serbarea Florilor a intrat deja in traditie, iar evenimentul este asteptat an de an de vasluieni.

Vizitatorii au avut ocazia nu doar sa admire aceste frumuseti, dar si sa le cumpere si sa le duca acasa ori sa le ofere celor dragi, iar pasionatii de gradinarit au putut achizitiona bulbi, seminte, arbusti sau utilaje specifice activitatilor horticole si sa primeasca sfaturi de la specialisti.

Producatorilor de Lavanda, elegatele produse prezentate acolo inundand zona cu parfumul unic, asa cum nu a lipsit standul Goscom Vaslui SA, societatea din subordinea Primariei care se ocupa de intretinerea si infrumusetarea spatiilor verzi din municipiu si datorita careia Parcul Copou si orasul au devenit faimoase in intreaga tara.

foto: www.facebook.com

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>