class="single single-post postid-54075 single-format-standard">

A nins extrem de mult si autoritatile sunt depasite de situatie! Normal ar fi sa dam si noi o mana de ajutor si nu doar sa criticam!

thumbnail (2)

In ultimile zile a nins cat pentru doua ierni, stratul de zapada ajungand si pana pe la 40cm. Cu toate astea in oras se circula in conditii de iarna, utilajele de deszapezire nu stau deloc. Cu toate astea din cauza viscolului zapada pe unele stradute este destul de mare, in special pe trotuare.

Romanul asteapta sa vina primaria sa-i deszapezeasca in fata blocului.. Angajatii goscom nu mai fac fata mormanelor de zapada si se chinuie sa deszapezeasca trotuarele principale. Nu o sa apuce sa deszapezeasca toate trotuarele 100 de angajati+cativa detinuti de la penitenciar!

Hai sa mai iesim si sa ne curatam singuri zapada din fata blocului si nu doar sa aratam cu degetul catre primarie….  Trebuie sa avem spirit civic si sa dam o mana de ajutor cand cei de la primarie nu fac fata!

Din cauza asta pe multe trotuare se mergea in sir indian!! Nici-un locatar nu s-a obosit sa dea zapada la o parte….   Si sa nu credeti ca prin alte orase situatia e mai roz. In afara de strazile principale, stradutele mici din Iasi astazi erau la fel de inzapezite..

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>