class="single single-post postid-54202 single-format-standard">

A trecut o saptamana de cand nu a mai nins, si unele alei din “Parcul Copou” arata asa!

asa arata aseara unele alei din parcul copou din vaslui

Este mai bine de o saptamana de la “Marea” ninsoare cu zapada de 40-50cm si in afara de alea de la intrare in Copou si alea “Scriitorilor”  mai toate aleile din parc sunt pline de zapada!  Cum este posibil asa ceva? de ce au fost lasate de izbeliste aceste alei? oamenii iarna nu se mai plimba prin parc?  Gresit!! este mereu o placere sa te plimbi prin cel mai frumos parc din Moldova, indiferent de anotimp. 

Acum angajatii de la Goscom au o explicatie, nu au avut timp ca au fost ocupati cu deszapezitul prin oras…. Greu, foarte greu se misca treburile in orasul asta.. Si parca primarul doarme si nu vede!  Daca nu ai destui muncitori pentru deszapezit cumpara din timp utilaje ce iti poate usura munca. Suntem in 2019 anul in care gasesti solutii pentru toate problemele!   Sunt mini freze de trotuar care imediat deszapezesc trotuarele..

Aloo trezirea ca mai bine mergeau treburile pe timpul lui Ceausescu, si pe atunci eram limitati in toate domeniile!

 

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>