class="single single-post postid-39218 single-format-standard">

A vrut să o o calce trenul

pustiu-tren-curte-wallpapers_8844_1680x1050

O femeie de 48 de ani, din Bârlad, a încercat să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de brutal. S-a dus în gară, s-a aşezat între şinele de cale ferată şi a aşteptat ca locomotiva trenului InterRegio 1664 Iaşi – Bucureşti Nord să o lovească.
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 1 octombrie, cu câteva minute înainte de ora 16.30, în staţia CFR Bârlad. Trenul tocmai intra în gară, la linia doi, şi începuse manevrele de frânare, aşa că nu avea viteză mare. Din fericire, femeia nu a fost călcată de roţile garniturii, ci izbită şi aruncată pe peron.
Atât călătorii care aşteptau alte curse, cât şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost martori. În primă fază, pentru că femeia nu mişca, cu toţii au crezut că impactul şi izbitura de asfalt i-au fost fatale, însă când s-au apropiat, au observat că e conştientă, aşa că au solicitat imediat un echipaj medical. Pentru că sângera puternic la nivelul capului, ambulanţa a transportat-o imediat la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad pentru investigaţii de specialitate şi îngrijiri medicale.
Trebuie spus că femeia, Constanţa M, este cunoscută cu afecţiuni psihice şi a mai încercat de două ori să-şi pună capăt zilelor în aceeaşi manieră.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>