class="single single-post postid-42825 single-format-standard">

Acvariul de la Zoo Bârlad intră în renovare

interior-acvariu-Zoo

După ce, în urmă cu câțiva ani, Grădina Zoologică Bârlad a fost consolidată și modernizată, speciile de animale înghesuite în cuști mult prea mici și „căptușite” cu beton bucurându-se la finalizarea lucrărilor de mai mult spațiu de mișcare, acum a venit rândul peștilor să beneficieze de aceeași atenție. Cel târziu până la Paște, după cum speră conducerea instituției, clădirea în care funcționează acvariul va fi renovată în întregime, astfel încât exemplarele expuse să poată înota în bazine ceva mai mari. Până atunci însă, accesul vizitatorilor este interzis.
Lucrările au demarat în primele zile ale lunii și, potrivit directorului Adrian Cărăbăț, constau în renovarea propriu-zisă a imobilului ce adăpostește cele 40 de acvarii, precum și în lărgirea bazinelor, astfel că, după redeschiderea pentru public, vor exista mai puține bazine cu pești, însă ceva mai mari decât în prezent. Evident, și numărul exemplarelor expuse ar putea scădea.

FOTO:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>