Adjunctul șefului IPJ Vaslui, este acuzat de promovări pe bază de nepotism.

3.9
(8)

Sistemul PCR – Pile, Cunoștințe, Relații -, a umplut Poliția Română de cadre avansate la apelul bocancilor. Ministrul de interne, Marcel Vela, a  blocat pe o perioadă nedeterminată angajările în instituţiile subordonate MAI și a explicat că examenele şi concursurile de angajare în MAI au fost organizate până acum pentru pile şi relaţii.

Printre cei vizați se află și comisarul-șef de poliție Ionel Herghelegiu, împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Cei care îl contestă pe Herghelegiu au dezvăluit pentru Libertatea că “acesta a fost avansat și împins în funcții de unchiul său, fostul chestor Jănică Arion Țigănașu, fost director general al Direcției Generale Anticorupție, inspector general adjunct al Poliției Române sau director al diviziei de control intern și director al diviziei de investigații penale”.

Citeşte întreaga ştire: Adjunctul șefului IPJ Vaslui, acuzat de promovări pe bază de nepotism. Ministrul de interne: ”Concursurile sunt pentru pile şi relaţii”

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 3.9 / 5. Vote count: 8

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!