class="single single-post postid-15801 single-format-standard">

Adrian Nenitã, speranta fotbalului vasluian

CSMS.Iasi..FC.Vaslui.5213

Viitorul sunã bine

Ultima partidã jucatã de FC Vaslui în acest sezon împotriva celor de la CSMS Iasi a consemnat debutul în prima ligã a celui mai tânãr jucãtor pe care FC Vaslui îl are în lot, Adrian Nenitã. Din postura de fotbalist format de clubul vasluian, tânãrului mijlocas a avut o evolutie încântãtoare, demonstrând astfel ca si Vasluiul are talente pe care se poate baza în viitor.

Pe lângã faptul ca a obtinut o victorie extrem de importantã pentru locul 5, ocupat la finalul campionatului, antrenorul Vasluiului, Gabi Balint a tinut sã le mai facã o bucurie suporterilor prezenti pe stadionul din Iasi. Acesta l-a introdus pentru prima datã pe teren pe singurul fotbalist din Vaslui care joacã pentru echipa “galben-verde”. Astfel, la doar 17 ani, Adrian Nenitã face cunostiintã cu fotbalul mare, debutând în liga I.

-Rep: Cum a fost debutul în liga I ?

-A.N.: Greu, pentru ca am avut ceva emotii. Însã le-am depãsit si cu ajutorul suporterilor. Mi-au strigat numele înainte de a intra pe teren si acest lucru m-a fãcut sã intru mai încrezãtor.

Rep: Evolutia ta a fost apreciatã si de antrenor si de patronul echipei.

A.N.: Am vãzut si le multumesc pentru vorbele frumoase. Stiu cã tot ce trebuie sã fac în continuare e sã rãmân cu piciorele pe pãmânt si sã muncesc si mai mult. Beneficiez de încredere din parta antrenorilor si trebuie sã-i rãsplãtesc.

Rep: Apropo de antrenori, cât de mult te-au ajutat acestia?

A.N.: Atât domnul Balint cât si domnul Rotariu mã ajutã foarte mult. Ambii îmi dau sfaturi extrem de utile. Dacã domnul Balint lucreazã foarte mult la capitolul încredere si tacticã, domnul Rotariu mã ajutã cu pregatirea fizicã. Împreunã stiu cum sã faca un jucãtor de fotbal sã dea tot ce e mai bun din el.

Rep: Care îti sunt planurile de viitor?

A.N.: Vreau sã mã pregãtesc cât mai bine alãturi de echipã si sper sã devin jucãtor de bazã pentru FC Vaslui.

foto:vrn.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>