class="single single-post postid-10982 single-format-standard">

Alex Mica, suspect de meningită acută

5

Numeroasele concerte în aer liber şi frigul pe care l-a îndurat l-au îmbolnăvit pe Alex Mica, interpretul hit-ului “Dalinda”. De câteva zile, cântăreţul trece prin momente groaznice după ce a fost internat în spital, la Constanţa.

Cântăreţul a acuzat dureri puternice de cap şi greţuri, fiind dus de urgență de cei apropiaţi la spital. Verdictul doctorilor nu a fost deloc îmbucurător și îi va da peste cap planurile de Sărbători.

Artistul a fost prediagnosticat ca fiind suspect de meningită acută şi a fost  supus mai multor investigaţii amănunţite. Surse apropiate artistului ne-au spus că acesta va fi nevoit să-şi anuleze toate evenimentele la care trebuia să participle până la Revelion. Alex Mica avea programate show-uri şi în afara ţării, la care va renunţa, sănătatea lui fiind pe primul plan. Dacă starea lui se va ameliora, artistul își va relua activitatea profesională.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>