class="single single-post postid-44477 single-format-standard">

Ambasadorul Republicii Belarus vine în vizită la Vaslui

image003

După ce, în urmă cu doar două săptămâni, a primit vizita ambasadorului SUA, astăzi, conducerea județului îl are ca oaspete pe ambasadorul Republicii Belarus, Excelența Sa Andrei Grinkevich. De această dată, este vorba despre o vizită privată.

Acum două săptămâni, conducerea județului a primit vizita ambasadorului SUA, care a inaugurat un raft de carte americană la Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul”. Astăzi, Consiliul Județean (CJ) și Prefectura Vaslui îl vor primi pe ambasadorul Republicii Belarus la București, Excelența Sa Andrei Grinkevich. De această dată, va fi vorba despre o vizită cu caracter privat, ambasadorul dorind doar să ne cunoască județul.
“Vom avea întâlniri private și discuții informale în legătură cu situația din județul nostru și din regiune și îi vom facilita cunoașterea realităților de la noi”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

foto:http://romania.mfa.gov.by/ro/embassy/ambassador/

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>