class="single single-post postid-30121 single-format-standard">

Amical cu vicecampioana

deschider12 copy

Stiinta Bacãu – HC Vaslui, ora 13:00

VERIFICÃRI… HC Vaslui profitã de pauza competitionalã si va juca, azi, o partidã de verificare împotriva unui adversar puternic din Liga Nationalã, Stiinta Bacãu. Partida se va juca la Bacãu, de la ora 13:00.

Handbalistii vasluieni vor sustine azi, un meci de pregãtire în compania vicecampioanei României, Stiinta Bacãu. Jocul va avea loc la Bacãu, de la ora 13:00 si reprezintã singura partidã amicalã dinaintea reluãrii campionatului. Gazdele de azi pornescu cu prima sansã având în vedere cã în ambele întâlniri din campionat s-au impus în fata vasluienilor. În meciul tur, bãcãuanii au învins la 7 goluri diferentã, scor 26-19. În retur, “galben-albastri” au trecut de trupa lui Leonard Bibirig cu 26-23. Urmãtorul joc oficial al Vasluiului va avea loc pe 6 mai, în deplasare, cu CSU Suceava, dupã care vor continua pregãtirile în vederea partidei cu Energia Pandurii Târgu Jiu , partidã care se va disputa pe teren propriu, sâmbãtã, 9 mai.

Program infernal pentru HC Vaslui

De pe 6 mai si pânã pe 30 mai, trupa antrenatã de Leonard Bibirig are nu mai putin 7 partide oficiale de disputat, rezultând un meci jucat la fiecare trei zile. “Ne asteaptã o perioadã dificilã, solicitantã din punct de vedere fizic, pe care vrem sã o traversãm cu bine pentru a ne atinge obiectivul” ne-au declarat handbalistii vasluieni înainte de plecarea spre Bacãu.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro *

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>