class="single single-post postid-14327 single-format-standard">

Anamaria Ferenţ i-a dat papucii iubitului sârb

5

Nu degeaba a zis Anamaria Ferenţ că nu are deloc noroc în dragoste. Soarta i-a demonstrat încă o dată că este ghinionistă după ce Duşan Delic, iubitul sârb cu care urma să se mute, a înşelat-o cu foarte multe femei. Aşa că solista i-a datpapucii.

De Sfântul Valentin, într-un restaurant din California în care a ţinut un program artistic, cântăreaţa l-a cunoscut pe Duşan Delic, un sârb chipeş, în vârstă de 32 de ani, manager la o firmă de transporturi din LA.

Afaceristul Nick Rădoi le-a făcut cunoştinţă şi de-atunci cei doi au rămas împreună. Chiar dacă Anamaria era plecată în turneu prin Canada şi SUA, cei doi se vedeau la sârşit de săptămână şi în restul timpului păstrau legătura vorbind foarte des la telefon. Mai mult, hotărâseră să se mute împreună şi deja căutau un apartament în Los Angeles.

Anamaria şi Nick Rădoi

„Sunt foarte fericită şi îndrăgostită”, spunea Anamaria la începutul lunii martie. Totuşi, deşi începuse frumos, ca-n filmele romantice, relaţia lor a durat cât un balon de săpun.

După numai două luni de relaţie, Anamaria şi Duşan s-au despărţit. Din surse apropiate celor doi, vina i-a aparţinut exclusiv lui Duşan, care a profitat din plin de faptul că românca era în turneu şi o înşela. Anamaria a aflat de infidelităţile iubitului şi i-a spus „adio!” renunţând la planurile cu el. „M-a înşelat de prea multe ori”, s-a destăinuit ea unui prieten.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>