class="single single-post postid-14105 single-format-standard">

Anamaria Prodan, silită de menajeră să mănânce

5.001

Însărcinată în două luni, Anamaria Prodan (40 de ani) nu este o gravidă tipică.

Zilele trecute, sexy-impresara de fotbal a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în vreme ce ieşea din mall-ul Băneasa, unde a fost cu doi dintre angajaţii ei la cumpărături. Din magazin, Prodanca s-a dus ţintă la maşină, vorbind la telefon.

Bona copiilor ei s-a oprit să-i ia nişte covrigi

Una dintre angajate, însă, s-a oprit la o simigerie, pentru a cumpăra nişte covrigi. „Nu are Anamaria pofte şi nici nu prea-i plac covrigii. Dar cu toţii sunt îngrijoraţi pe lângă ea şi vor să-i dea de mâncare. În loc să ia în greutate, ea slăbeşte. Nu prea mănâncă, nici nu are timp, dar nici nu pofteşte la bunătăţi, ca alte gravide”, ne-a explicat, ieri, una dintre cele mai apropiate prietene ale Aneimaria.

Cel mai îngrijorat de faptul că Anamaria nu prea mănâncă este soţul ei, Laurenţiu Reghecampf (37 de ani). „Antrenorul de la Steaua îşi doreşte foarte mult acest copil, dar nu vrea ca sarcina să-i afecteze sănătatea soţiei”, a mai spus aceeaşi sursă.

 

foto:click.ro

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>