class="single single-post postid-12602 single-format-standard">

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au impacat! S-au sarutat ca doi adolescenti in fata scarii blocului!

61269804

S-au iubit, s-au despartit, au plans dar, in final au ajuns din nou impreuna, semn ca dragostea are capacitatea de a trece peste toate piedicile si de a fi mai puternica decat orice.

Cea mai mediatizata despartire din ultimul timp este pe cale sa se transforme in impacarea anului.

Dupa ce s-au despartit, Andreea Mantea si Stafan Stan au suferit enorm unul fara altul, iar dupa ce saptamana trecuta, concurentul de la Vocea Romaniei a plans cu lacrimi de foc pe canapeaua emisiunii CANCAN TV. Iata ca azi, cei doi si-au reunit destinele si s-au impacat!

Se pare că apariţia cântăreţului la emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă, în care a izbucnit în hohote, a dat roade şi l-a adus iar în braţele brunetei.

Chiar dacă în week-end Andreea s-a refugiat în braţele familiei, iar cântăreţul a stat suspinând acasă, cei doi şi-au băut cafeaua împreună, în această dimineţă.

Ştefan a fost cel care i-a făcut o vizită moderatoarei, iar în jurul orei 14.30, a fost primul care a deschis uşa de la scara blocului, asigurându-se că nu-i nimeni care să-i filmeze.

După ce a ieşit şi Andreea din bloc, cei doi s-au sărutat pasional, înainte ca paparazii CANCAN.RO să-i suprindă în fapt şi fiecare dintre ei să se îndrepte spre maşina personală.

Cu toate astea, Mantea şi Stan au evitat să dea detalii despre împăcarea lor, preferând să nu comenteze, mai ales că, după cum a spus şi artistul la CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă, mediatizarea excesivă a dus la ruperea legăturii dintre ei.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>