class="single single-post postid-20131 single-format-standard">

Angajări la Poştă

01.postas.cu.pensia

După valul de disponibilizări din vară, lucrurile par a fi intrat pe un făgaş normal în Compania Naţională Poşta Română. S-au făcut chiar şi angajări.

Patru factori poştali şi-au luat tolbele în gât şi vor bate la porţile sătenilor din tot atâtea comune să le aducă pensiile, şomajul sau corespondenţa.

Disponibilizări şi pierderi
Conducerea Oficiului Judeţean de Poştă Vaslui spune că anul acesta nu s-au mai anunţat niciun fel de concedieri în rândul salariaţilor. Nu se poate vorbi de o redresare completă a companiei, dar au fost posibile angajări. „Eu zic că s-a terminat cu disponibilizările. Au plecat 7.000 de oameni la nivel naţional, iar de la Vaslui, 39, majoritatea la cerere. Noi nu putem funcţiona cu mai puţini salariaţi decât avem acum. Din fericire, s-a rezolvat problema celor patru comune care nu aveau postaşi încă din februarie. Este vorba de Puşcasi, Pădureni, Ivăneşti şi Fruntişeni. Am încadrat personal, pentru că nu am avut cum face redistribuiri”, a spus Nicuţă Marcu, directorul OJP Vaslui.

Din păcate, o parte din contractele pe care le-a avut Compania de Poştă au fost reziliate. Cea mai grea lovitură pentru Oficiul de Poştă Vaslui a fost cea a rezilierii contractului privind încasarea facturilor de la energie electrică. Lună de lună, se încasau peste 50.000 de facturi.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>