class="single single-post postid-53674 single-format-standard">

Anul acesta Vasluiul nu va avea “Targ de Craciun” in Piata Civica!

DSC_8874

Probabil ca este singurul oras resedinta de judet fara Targ de Craciun in perioada asta… Anul trecut Primaria a facut pentru prima data un Targ de Craciun in oras. Si cum nu au experienta targul a esuat din primele zile. Astfel dupa 2 zile deja casutele erau inchise.. Casutele au fost cumparate special pentru eveniment.

Anul acesta in loc sa invete din greseli si sa faca o editie mai buna nu au mai facut deloc… Tipic romanesc..  S-a incercat un fel de Targ de Craciun in Silver Mall, doar ca nu se compara cu unul adevarat. Dealtfel promovarea mall-ului de catre primarie este fara folos.. Silver Mall o duce din rau inspre foarte rau. Dovada pagina de facebook cat si site-ul  neactualizat de ani de zile si spatiile neinchiriate din interior etc..

Bine ca altii pot si noi nu suntem in stare de nimic! Nu ai experienta? nu-i nimic ca nimeni nu s-a nascut invatat.. Mergi la targurile de renume din tara precum cele din Brasov/Sibiu si inveti cate ceva din organizarea unui asemenea eveniment.

 

Targurile de renume din tara au niste regulamente de ordine interioara, in asa fel incat sa nu se poata vinde chinezarii!

Iata care sunt regulile Targului de Craciun din Brasov

  • Dacă firma este din municipiu primește 10 puncte, dacă este din județ 5, dacă este din afara județului 0 puncte;
  • Dacă este și producător va primi 10 puncte, dacă este doar comerciant, 0 puncte;

Implicarea în imaginea târgului și organizare aduce puncte în plus. Dacă decorează căsuța sau dacă are o ținută anume, comerciantul va primi 10 puncte. Dacă organizează evenimente  (concerte, workshop-uri) în cadrul târgului va fi punctat cu 20 de puncte.

Poate prin 2020 va avea si Vasluiul “Targ de Craciun”!!

Suntem in urma la multe capitole: patinoar nu avem, targ de craciun nu. etc.. Adica mult dezinteres si multa incompetenta!

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>