class="single single-post postid-533 single-format-standard">

Apple a epuizat deja primul lot de iPad 3 ce vor fi vândute online

Apple iPad 3

Apple a anunțat epuizarea primului lot de iPad 3 ce putea fi comandat online, data de expediere ale tabletelor fiind însă decalată până pe 19 martie în Statele Unite, față de cea de 16 martie anunțată inițial.

Nu doar în Statele Unite va surveni această întârziere ci în întreaga lume, în celelalte zone întârzierile fiind chiar de mai mare amploare, ca de exemplu 2-3 săptămâni în Marea Britanie. A doua tranșă de tablete probabil va fi pusă spre comercializare la o săptămână după expedierea primului lot.

Epuizarea stocului de iPad-uri aflate spre vânzare online nu este echivalentă cu epuizarea întregului stoc, deoarece Apple pune un mare accent pe magazinele sale din lumea reală și un procent majoritar din noile tablete va fi pus la vânzare în acestea.

Toate aceste lucruri demonstrează o cerere masivă pentru noul iPad, care este dotat cu un afișaj Retina, are conectivitate 4G, precum și un procesor și abilități grafice superioare.

Noua tabletă iPad este comercializată la un preț de 499$ pentru varianta de 16GB, 599$ varianta de 32GB și 699$ varianta de 64GB. Variantele cu conectivitate 4G for fi substanțial mai scumpe, respectiv 629$, 729$ și 829$. Noul iPad 3 va fi disponibil din data de 16 martie în Statele Unite și este disponibil deja pentru pre-comandă, iar din 23 martie va fi disponibil în alte 32 de țări.

Vechiul iPad 2 va continua să fie vândut la prețul de 399$ pentru varianta de 16GB și 529$ pentru modelul de 16GB cu WiFi și 3G.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>