Aquavas Vaslui: anunt privind utilizarea rationala a apei!

1
(1)

ANUNT PRIVIND UTILIZAREA RATIONALA A APEI
Avand in vedere aceasta perioada dificila, in care igiena personala reprezinta o prioritate pentru mentinerea sanatatii noastre, precum si faptul ca temperaturile ridicate afecteaza resursele de apa, AQUAVAS S.A. recomanda utilizatorilor folosirea apei doar in scop menajer si evitarea utilizarii in alte scopuri (irigatii, spalare auto, spalare trotuare, umplere piscine etc.).

woman holding glass at water tap and filling water.


Utilizarea apei in mod irational afecteaza in special utilizatorii din zonele mai inalte sau pe cei aflati la capat de retea, care raman fara apa sau primesc apa cu presiune scazuta in conditii de crestere a consumului.

Acest lucru poate duce la diminuarea rezervelor de apa in rezervoare, ceea ce inseamna ca am putea fi pusi in neplacuta situatie de a furniza apa dupa program in anumite zone, sau chiar sa intrerupem temporar apa potabila pe parcusul zilei, pana la refacerea rezervelor.
AQUVAS S.A. va face in continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar conteaza și pe sprijinul utilizatorilor in ceea ce priveste utilizarea raționala a resurselor de apa.

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!