class="single single-post postid-54471 single-format-standard">

Asa arata strada “Costache Negri” din Vaslui, de mai bine de un an de zile!!

strada "Costache Negri" din Vaslui

Ca la noi la nimenea!! Sa inchizi o strada pentru lucrurari la canalizare si sa o tii blocata cel putin un an de zile.. e de rasul lumii. Tot de atunci s-au apucat sa modernizeze parcul de langa bazar unde vara gasesti cei mai multi oameni cu patrupezii la plimbare.

Acel parc se uneste cu “Parcul Tineretului” si cu extinderea dinspre stadion si formeaza un parc mare de cateva sute de metri lungime. Problema este ca mai mult nu se lucreaza in acea zona, pana acum au avut scuze ca a nins si a fost frig, de o saptamana e cald afara si zapada s-a topic si ma asteptam ca lucrarile sa fie reluate, dar pauza..  Acea strada zici ca e undeva prin suburbia orasului si nu in spatele centrului si daca vrei sa mergi pe acea strada iti trebuie cizme de cauciuc altfel nu ai sanse.

In Vaslui/Romania orice lucrare se face in minim 3 ani de zile indiferent cat de mica e… Drept dovada ca parcul asta e in constructie de peste 1 an de zile si inca nu este gata. Nu sunt in stare sa aprinda becurile alea macar sa poti mergi pe lumina prin parc.

Alt exemplu este: “Noul bazar+targul auto” care se face in tocmai 3 ani de zile+alti 2 ani intarziere cu nu au avut autorizatie la incendiu…  Vaii si amar…   Prin alte tari in 3 ani construiesti un ditamai zgarie nori si la noi e nevoie de 3 ani pentru 2000-3000m2 de asfalt si 3 hale. De ce se intampla asta? pentru ca in Romania nu mai sunt firme mari cu sute de muncitori si firmele prefera sa se apuce de 2, 3 santiere deodata si sa imparta muncitorii si utilajele. Banul sa iasa nu conteaza ca pe tine te tine cu santierul deschis  3 ani de zile!

Va las sa vedeti pozele cu parcul si strada “Costache Negri”.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>