class="single single-post postid-48791 single-format-standard">

Asfaltările de proasta calitate i-au îndatorat pe bârlădeni pentru 20 de ani

groapa-strada-eminescu-complex

Batjocorirea banului public la Bârlad pare să nu aibă limite. Recepția celei mai costisitoare investiții suportată de Uniunea Europeană, dar și de municipalitatea bârlădeană – 16,3 milioane de euro, pentru asfaltarea a 56 de străzi – nu s-a putut face la finele lunii trecute, așa cum era programat, din cauză că firma Transmir, cea care a câștigat această lucrare a fost incapabilă să o ducă la final.

Transmir SA a lucrat atât de prost încât responsabilii cu urmărirea proiectului i-au dat un termen de încă șase luni pentru a reface tot ce a compromis până acum, după o serie de alte termene pe care, din diverse motive, Transmir nu le-a respectat.

Un alt caz: strada  Mihai Eminescu din cartierul Complex Școlar, asfaltată într-o batjocură de nedescris. Covorul asfaltic a început deja să se degradez și gropile au răsărit deja. Gurile de canalizare sunt fie mai sus, fie mai jos decât nivelul asfaltului, iar acolo unde muncitorii le-au nimerit la nivel, asfaltul din jurul lor se rupe bucăți. Localnicii, sau poate chiar ”specialiștii” de la Transmir au îndesat pietre în golurile apărute.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>