class="single single-post postid-56193 single-format-standard">

Astazi capela din cadrul DGASPC va fi sfintita

caepla

Joi, 16 mai, incepand cu ora 9.00, Capela cu hramul „Sf. Mare Mucenic Tamaduitor Pantelimon si Sfantul Apostol Andrei”, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, va fi sfintita. Cu aceasta ocazie, credinciosii se vor putea inchina la Sfintele Moaste apartinand Sf. Mare Mucenic Tamaduitor Pantelimon, aduse de la Catedrala Arhiepiscopala Tomis, Constanta.

Finalizarea acesteia a fost posibila prin conlucrarea intre DGASPC, autoritatile locale si Episcopia Husilor, precum si cu ajutorul angajatilor proprii si al altor persoane. Pictura interioara a fost executata in mod voluntar de catre pictorul Constantin Mardare, de asemenea angajat al institutiei, in perioada 2017 – 2019.

Joi, slujba religioasa va fi oficiata de catre Preasfintia Sa Ignatie, Episcopul Husilor, alaturi de alti ierarhi, membri ai Sfantului Sinod, insotiti de un sobor de preoti si diaconi, iar raspunsurile la Sfanta Liturghie vor fi date de Corala „Armonia” din Constanta care, gratie sprijinului acordat de Primaria municipiului Vaslui, joi seara, incepand cu orele 18.00, va sustine un concert de muzica folclorica, instrumentala si religioasa in Parcul Copou.

foto:realitateadevaslui.net

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>