class="single single-post postid-40226 single-format-standard">

Astăzi la ora 18.30: CSM Focşani – HC Vaslui

CSM Calarasi - HC Vaslui 6705

HC Vaslui are parte de un nou meci dificil, întâlnind una dintre echipele incomode pe propriul teren, CSM Focşani. Antrenorul Sandu Iacob susţine că perioada de întrerupere a Ligii Zimbrilor a fost de bun augur, iar jucătorii vasluieni au arătat la antrenamente că sunt în măsură să câştige în faţa oricărui adversar.
“Venim după o perioadă în care băieţii s-au pregătit admirabil. Dacă păstrăm linia, cu siguranţă putem să atingem un obiectiv intermediar, pe care îl avem pentru perioada imediat următoare: să facem punctele care ne pot ajuta să rămânem în plutonul celor opt echipe care în primăvară vor juca în play-off”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul Vasluiului speră ca fanii prezenţi în Polivalenta din Focşani să le dea energia necesară lui Gabi Bujor şi compania, astfel încât ai noştri să plece acasă învingători: “Toate meciurile sunt grele. Valorile sunt sensibil egale, iar echipa care îşi găseşte echilibrul pe parcursul celor 60 de minute, în general, poate câştiga un meci. Suntem bucuroşi că putem avea suportul moral al fanilor în meciul de la Focşani şi ne dorim ca energia pe care ne-o transmit să fie acelaşi atu care ne-a fost de folos de fiecare dată”.
HC Vaslui va fi susţinută la Focşani de aproximativ 50 de fani, care vor pleca de la Sala Sporturilor, astăzi, de la ora 15, cu un autocar pus la dispoziţie de club.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

 

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>