class="single single-post postid-33868 single-format-standard">

Atmosferă festivă: Vasluiul are brad de Crăciun!

DSC_0831

Primăria Vaslui a achiziţionat un brad înalt de zece metri din pădurile Sucevei, care a şi fost montat în Centrul Civic. Pomul de Crăciun va putea fi admirat pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Ieri, Primăria Vaslui a ridicat în centrul oraşului bradul specific sărbătorilor de iarnă. O echipă de muncitori s-a urcat într-o macara şi a pus la punct fiecare detaliu, împodobind pomul de Crăciun cu zeci de beculeţe pentru a-i introduce pe vasluieni în atmosfera specifică. Bradul a fost achiziţionat din pădurile Sucevei şi este înalt de zece metri.
Autorităţile locale au reuşit să pregătească din timp oraşul pentru sărbătorile de iarnă, fiind instalate ghirlande de beculeţe pe mai multe artere ale Vasluiului. Primăria va cheltui exact aceeaşi sumă ca în ultimii ani pentru iluminatul de sărbători, dorind să ofere cetăţenilor ceva simplu şi elegant.
Vasluienii mai au de aşteptat, însă, câteva zile pentru a putea admira toate decoraţiunile, municipalitatea hotărând ca luminile de sărbători să fie aprinse săptămâna viitoare.
Primarul Vasile Pavăl a anunţat că nu i-a uitat nici pe cei mici, organizând un “Orăşel al copiilor” în Parcul Copou.

 

 

 

 

 

 

 

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>