class="single single-post postid-26716 single-format-standard">

AU SPART GHEATA

dessasaschidere12

PRIMA VICTORIE PE TEREN PROPRIU

PRIMELE 3 PUNCTE ACASÃ…HC Vaslui a reusit sã câstige cu scorul de 25-24 întâlnirea cu CSU Politehnica Timisoara, obtinând astfel prima victorie de pe teren propriu. Asa cum o aratã si scorul, partida a fost una nerecomandatã cardiacilor, un mare merit pentru acontarea celor 3 puncte revenindu-i portarului Bogdan Pralea.

Handbalistii vasluieni au înregistrat duminicã prima victorie din actuala editie de campionat în fata propriilor suporteri. Dupã înfrângerea cu HC Odorhei din prima etapã si remizã cu Steaua Bucuresti din etapa a III-a, ieri a venit rândul ca cei aproximativ 800 de fani prezenti la Sala Sporturilor sã plece fericiti acasã. Nu fãrã emotii însã ! Meciul cu “alb-violeti” a debutat sub zodia echilibrului, cele douã formatii mergând cap la cap pânã spre finalul primei reprize, când cu ajutorul lui Nelu Stan, Vasluiul reuseste desprinderea la douã goluri avans, scor 10-8. Avantajul s-a pãstrat pânã la finalul primei pãrti, astfel cã tabela a indicat la pauzã scorul de 14-12 pentru gazde. În startul reprizei secunde, timisorenii au început mai bine si profitând de câteva greseli din ofensivã ale vasluienilor reusesc sã restabileascã egalitatea, scor 16-16. N-a durat mult si formatia de pe Bega izbuteste chiar sã preia avantajul, însã pentru scurt moment si asta deoarece în poarta Vasluiului a evoluat un jucãtor aflat în mare formã, Bogdan Pralea. Gratie interventiei din ultimul minut, “îngerul pãzitor” al nou-promovatei a împiedicat o nouã remizã în Sala Sporturilor, scorul final al partidei fiind 25-24 pentru HC Vaslui.

“Sperãm la cât mai multe victorii”

Unul dintre eroii Vasluiului de ieri, Bogdan Pralea, a declarat dupã meci cã punctele câstigate cu Timisoara fac bine la moralul echipei, mai ales cã sãptãmâna viitoare, HC Vaslui urmeazã sã întâlneascã vicecampioana României, Stiinta Bacãu: “Asteptãm demult aceastã victorie de acasã, una muncitã. Am reusit sã luãm cele trei puncte. Avem un moral mai bun pentru meciul de la Bacãu. Sper sã cîstigãm cât mai multe meciuri atât în deplasare, cât si acasã. Sunt convins cã vor veni si alte victorii”, a spus Bogdan Pralea. Antrenorul Vasluiului, Leonard Bibirig si-a felicitat jucãtorii pentru victoria obtinutã mai ales cã a fost obtinutã în fata unei echipe valoroase. “Dupã o pauzã de 15 ani era momentul sã obtinem prima victorie de acasã. Am dat de o echipã incomodã, cu jucãtori valorosi, cu sapte internationali. Fiecare echipã si-a dorit victoria, iar echipa care a gresit mai putin a avut cîstig de cauzã. Mã bucur cã am fost noi aceea. Felicit jucãtorii, pentru cã au reusit sã revinã dupã un meci dificil la Constanta si un drum obositor. Puteam si noi sã închidem meciul mult mai devreme, dar din dorinta de a da cât mai multe goluri, am fãcut multe greseli individuale. Victoria este victorie si nu pot decât sã mã bucur si sã felicit jucãtorii pentru aportul adus”, a declarat Leonard Bibirig, antrenorul HC Vaslui.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>