class="single single-post postid-9575 single-format-standard">

Au ucis cu sălbăticie o bătrână, după care au tâlhărit-o şi au fugit la mare! Criminalii au fost arestaţi

criminali.vasluion.ro criminali.vasluion.ro

Doi tineri din localitatea vasluiană Băceşti, în vârstă de 21 şi respectiv 24 de ani, au fost reţinuţi de procurori, marţi seara, ei fiind acuzaţi de omor deosebit de grav după ce au ucis o bătrână cu sălbăticie pe care, apoi au tâlhărit-o şi au încercat să o violeze.

Ora 13:50 În urmă cu câteva minute cei doi veri criminali au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Coteluş şi Andrei Stoian, care sunt veri buni, au fost prinşi în municipiul Constanţa după două zile de când au comis fapta. Aceştia fuseseră cu o seară înainte de a o ucide pe bătrână la o petrecere unde s-au îmbătat. Ştiind că bătrâna tocmai primise pensia, cei doi s-au gândit să o tâlhărească şi, fără a sta prea mult pe gânduri, şi-au pus planul în aplicare. Au intrat peste femeie şi au început să o lovească cu pumnii şi picioarele, după care i-au sfărâmat capul cu mai multe lovituri cu sticle şi un scaun.

Au vrut să fugă

Aceştia au fost prinşi de poliţişti în municipiul Constanţa, unde fugiseră să se ascundă la o rudă. Ei au fost reţinuţi şi trimişi către Vaslui. La ieşirea din municipiul Bârlad, în timp ce maşina care îi tranporta s-a oprit într-o staţie peco pentru a alimenta, unul dintre ei a reuşit să scape de vigilenţa oamenilor legii şi să fugă. A fost nevoie de mai mulţi poliţişti şi jandarmi ca suspectul să fie prins, scena petrecându-se sub ochii a zeci de trecători. Cei doi veri criminali au fost aduşi la Vaslui unde au mers împreună cu procurorul de caz la reconstituire.

Fără prea mari remuşcări şi-au recunoscut fapta

Aceştia le-au povestit anchetatorilor cu lux de amănunte felul în care au ucis-o pe bătrână. Aceştia au spus că, imediat după ce au plecat de la petrecere, au intrat în casa femeii, iar unul dintre ei a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Apoi a pus mâna pe un scaun cu care şi-a lovit de mai multe ori victima în cap. Ca şi cum nu era de ajuns, el de-al doilea agresor a început să sară cu picioarele pe capul bătrânei până i l-a strivit.

Bătrâna a murit virgină

Potrivit procurorului de caz, Alice Ruja, unul dintre cei doi veri a încercat să o violeze, dar fără succes. „După ce au lovit-o până au omorât-o, unul dintre ei a încercat s-a dezbrăcat şi a încercat să o violeze pe bătrână. Nu a reuşit pentru că nu a avut erecţie, ceea ce l-a enervat şi mai tare. a pus mâna, din nou, pe picioarele de la scaun şi a lovit-o, în continuare, pe femeie. Când s-au mai liniştit, au căutat prin toată casa şi au găsit 800 de lei, economiile victimei. Au lua banii şi au plecat la Constanţa la o rudă”, a povestit Alice Ruja.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a emis, mari seară, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele celor doi vasluieni fiind aduse acuzaţii de omor deosebit de grav, violare de domiciliu şi tentativă de viol.

Related posts:

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>