class="single single-post postid-54090 single-format-standard">

Autogrederul Primariei Vinderei,a fost lovit de trenul Regio Barlad – Galati!

utilaj-deszapezire-lovit-de-tren-300x231

Incidentul s-a petrecut in dimineata zilei de sambata, 12 ianuarie, in jurul orei 11.00, pe raza judetului Galati, la limita cu Vasluiul, in dreptul comunei Vinderei.

Barbatul este sofer pe un utilaj de deszapezire al comunei Vinderei si tocmai se pregatea sa traverseze calea ferata ce leaga satele Docaneasa (judetul Vaslui) – Lungesti (judetul Galati). A vazut insa ca trenul Regio 15310, care circula pe directia Barlad – Galati, se apropia, asa ca a oprit. Din pacate, nu a estimat bine distanta fata de sinele de cale ferata, iar cand garnitura a ajuns in dreptul lui, a acrosat utilajul, rasturnandu-l. In urma accidentului, niciunul dintre pasagerii trenului de calatori nu a fost ranit, insa soferul s-a ales cu leziuni minore.

Urmare a impactului destul de violent, partea din fata a trenului a fost avariata usor, iar utilajul de deszapezire a fost avariat ceva mai serios.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>