class="single single-post postid-32850 single-format-standard">

Avertisment pentru magazinul din fata Spitalului Vaslui

BATAIE-VALENARI1-copy

ANCTIUNI… Directia Sanitarã Veterinarã si pentru Siguranta Alimentelor Vaslui (DSVSA) a luat atitudinea în cazul magazinului buclucas din fata Spitalului Judetean Vaslui. În urmã cu aproape douã sãptãmâni, Vremea nouã atrãgea atentia, printr-o înregistrare video, cã, în acel magazin, se pregãtesc sandwich-uri în conditii precare. Reprezentatii DSVSA Vaslui s-au autosesizat si au mers în control. Au constatat cã, într-adevãr, acolo se pregãteau sandwich-uri fãrã a avea autorizatie pentru acest lucru. Propietara magazinului si-a schimbat discursul, iar dacã nouã ne-a declarat cã face sandwich-uri pentru toatã lumea, în fata acestora a spus cã nu se fac sandwich-uri decât în cazuri speciale, la rugãmintile taximetristilor care cumpãrã de acolo câteva felii de salam si pâine. Reprezentatii DSVSA Vaslui i-au dat acesteia un avertisment si i-au solicitat sã stivuiascã marfa mai bine. Au revenit dupã câteva zile si se conformase cerintelor impuse.

În urmã cu câteva sãptâmâni, Vremea nouã prezenta înregistrarea video a unei bãtãi ca în filme, atrâgând atentia cã, dincolo de grozãvia bãtãii, un alt aspect revoltãtor iese la ivealã: vânzãtoarea din magazin fãcea sandwich-uri în conditii precare. De mãnusi nici nu putea fi vorba. Punea mâna pe bani, apoi tãia salamul. Dupã ce fãcea sandwich-ul, revenea la treabã. Bãtãusii au mâncat bine, iar apoi au pornit socotelile. La scurt timp de la publicarea articolului, reprezentatii DSVSA Vaslui s-au autosesizat si au luat la control magazinul. Acestia au depistat cã marfa era supraaglomeratã si i-au solicitat propietarei sã o stivuiascã mai bine în magazin.

În ceea ce priveste pregãtitul sandwich-urilor, repezentantii DSVSA Vaslui au constat cã magazinul nu avea autorizatie pentru a vinde astfel de produse. “Cumpãrãm sandwich-uri si de la doamna Plãcintã (n.r. firma unei functionare din Primãria Vaslui), dar facem si noi. Nu numai pentru tinerii din seara aceea, ci pentru toti cei care vor sã cumpere. Chiar si celor de la Rumz”, ne declara la acel moment propietara magazinului. Dacã nouã ne-a spus cã face sandwich-uri pentru toatã lumea, în fata reprezentatilor DSVSA Vaslui s-a sucit, spunând cã face doar la rugãmintilor taximetristilor, care cumpãrã de acolo câteva felii de salam si pâine. I-au dat un avertisment, iar în termen de câteva zile a trebuit sã se conformeze cerintelor impuse. Zis si fãcut. Dupã câteva zile, reprezentantii DSVSA Vaslui au revenit si totul era în regulã.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>