class="single single-post postid-12817 single-format-standard">

Bahmu şi Prigoană, la un pas de împăcare

prigoana vasluion.ro

Afaceristul le-a mărturisit prietenilor că-i simte lipsa fostei sale soţii, iar ieri dimineaţă i-a făcut prima vizită după şapte luni de când s-au separat

Şi-au aruncat reciproc vorbe grele, care păreau să fi pecetluit definitiv despărţirea lor. Şi totuşi, după şapte luni de când s-au separat, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană par dispuşi să se împace. Afaceristul i-a făcut ieri dimineaţă o vizită -fulger fostei lui soţii, despre care mai nou vorbeşte foarte frumos.

De la începutul lunii august, de când s-au despărţit neoficial, Silviu Prigoană (50 de ani) nu a mai vrut să audă de Adriana Bahmuţeanu (38 de ani). A rupt orice legătură cu ea, preferând să rezolve prin intermediari orice fel de problemă legată de divorţ sau de copii. La mai mult de jumătate de an de când Adriana Bahmuţeanu a părăsit domiciliul conjugal şi la o lună după ce au încheiat cel de-al patrulea divorţ, milionarul şi-a schimbat radical atitudinea. Surse din anturajul lui povestesc că Prigoană ar fi început o adevărată campanie de recucerire a fostei lui soţii.

El i-a sunat pe câţiva dintre prietenii comuni şi le-a dat de înţeles că-i duce dorul Adrianei.

“Adriana e mama copiilor mei superbi şi delicioşi. N-am ce să spun rău despre ea, pentru mine este de neînlocuit”, i s-a confesat Silviu Prigoană unui amic. Afaceristul pare deranjat de faptul că Adriana Bahmuţeanu şi-a refăcut viaţa amoroasă alături de un tânăr afacerist, la braţul căruia se afişează din ce în ce mai des. De altfel, într-un interviu recent în care a vorbit despre proaspăta relaţie a Adrianei, Prigoană a folosit la adresa iubitului ei un termen deloc măgulitor: “cordaci”. “Regret că ea încearcă să-i facă pe copiii mei să spună «tată» primului venit”, i-a mai mărturisit Prigoană confidentului său, probabil în speranţa că mesajele lui vor ajunge la Adriana.

„O iubeşte foarte mult. Timp de o oră numai despre ea mi-a vorbit, despre calităţile ei şi mi-a spus doar lucruri bune, de laudă”, ne-a mai spus sursa din apropierea omului de afaceri. Nu mică le-a fost surpriza vecinilor Adrianei ieri-dimineaţă când, în jurul orei 11.00, l-au văzut pe Silviu Prigoană intrând în casa în care vedeta s-a mutat cu chirie.

Milionarul nu a mai călcat niciodată în locuinţa în care Adriana stă cu cei doi copii şi noul ei iubit, Mihai.

Contactat de Click!, Silviu Prigoană a dat un răspuns evaziv legat de această vizită neaşteptată. “Îl dureau pe copil măsesele şi de aceea m-am dus acolo. Nu ştiu dacă ne împăcăm pentru că eu şi Adriana nu am fost niciodată certaţi”, ne-a declarat afaceristul.

Au divorţat de patru ori

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de patru ori, divorțând de tot atâtea ori. Cel mai proaspăt divorț al lor a fost pronunțat pe data de 23 ianuarie, când instanța a decis ca cei doi copii, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani) să fie încredințați mamei, dar cei doi soți să aibă custodie comună. Judecătorii au stabilit ca afaceristul să le plătească lunar minorilor o pensie alimentară de 1.000 de euro.

Bahmu are iubit nou

De aproximativ o lună, Adriana Bahmuțeanu se iubește cu un tânăr afacerist, informație publicată de Click! în exclusivitate. Bărbatul a fost surprins ieșind dimineața de la Adriana, iar vedeta a recunoscut ulterior că au o relație. Tânărul ei iubit se numește Mihai și deține o afacere în domeniul IT. Adriana a declarat că Mihai este un bărbat tandru și liniștit, care o face fericită.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

 

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>