class="single single-post postid-37333 single-format-standard">

Bătaie de joc pe drumurile din Vaslui

drum2

Am ridicat problema în repetate rânduri şi mereu ni s-a transmis că nu sunt bani pentru reparaţii capitale. Am obţinut asigurări că vor fi efectuate câteva plombări, deoarece sunt porţiuni pe care chiar nu se mai poate circula”, a declarat vicepreşedintele Consililui Judeţean, Vasile Mihalachi.

Sfidând plătitorii de taxe şi impozite din judeţul Vaslui, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale au trecut la cârpit gropile din asfalt cu… nisip. Muncitorilor li s-a cerut să pună cu roaba şi lopata nisip în craterele formate pe şosele, spre disperarea şoferilor care s-au arătat revoltaţi de tehnica rudimentară a drumarilor. Nisipul este mai apoi stropit cu apă şi tasat, acest procedeu dorind să înlocuiască plombările clasice cu bitum şi asfalt, mult mai costisitoare.
„Nu este posibil aşa ceva! Drumurile arată ca după război şi, în loc să fie făcute reparaţii capitale, se astupă gropile cu nisip ca acum 100 de ani. La prima ploaie, nisipul ăsta se duce pe Apa Sâmbetei. Treabă făcută de mântuială, ce să mai zicem!?”, a spus supărat un şofer care circula pe DN 15D, drumul care face legătura cu judeţul Neamţ.
La rândul lor, autorităţile s-au arătat total nemulţumite de faptul că şefii de la Drumuri Naţionale uită mai mereu de drumurile deteriorate din judeţul Vaslui, pe care îl lasă în izolare.
„Am ridicat problema în repetate rânduri şi mereu ni s-a transmis că nu sunt bani pentru reparaţii capitale. Am obţinut asigurări că vor fi efectuate câteva plombări, deoarece sunt porţiuni pe care chiar nu se mai poate circula”, a declarat vicepreşedintele Consililui Judeţean, Vasile Mihalachi.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>