class="single single-post postid-29597 single-format-standard">

Beatrice Bran din Negresti, supermodelul international

beatrice branb 7

MODEL Beatrice Bran este elevã în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” din Negresti si, în acelasi timp, este unul dintre modelele Agentiei Face2Face Model Management. În anul 2012, Beatrice a participat la Bacãu la castingul Elite Model Look Romania si a ajuns la finala internationalã a concursului Elite Model Look, care a avut loc la Shanghai. Silueta androginã si frumusetea i-au schimbat peste noapte viata elevei din Negresti care, dintr-o simplã adolescentã, a ajuns sã îsi facã un nume în acest domeniu, a urcat pe cele mai cunoscute podiumuri din lume si a prezentat pentru cele mai mari nume din bransã. Beatrice ne-a acordat un interviu si ne-a povestit despre parcursul ei în aceastã lume la care majoritatea tinerelor doar viseazã.

Reporter – Salut, Beatrice! Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Beatrice Bran – Bunã! Numele meu este Bran Beatrice-Elena, am 17 ani si sunt din orasul Negresti, judetul Vaslui. Sunt în clasa a XI-a, profil filologie, la Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga”, Negresti . Hobby-urile mele sunt mersul cu bicicleta, alergatul, ascultatul muzicii sau grãdinãritul. Pasiunea mea este reprezentatã de modelling.

Rep. – Ce te-a determinat sã participi la castingul de la Bacãu, Elite Model Look Romania 2012?

B.B. – Mama mea a vãzut o reclamã la televizor despre Agentia Face2Face care începuse castingurile pentru concursul Elite Model Look si m-a întrebat “Nu ai vrea sã încerci? Nu ai nimic de pierdut si poti trimite câteva poze pe e-mail.” Initial nu mi-am dorit, dar dupã insistentele ei am trimis câteva poze si am fost chematã la Bacãu pentru casting… si iatã-mã aici! Nu îmi imaginam în acel moment nici cã as putea trece de faza localã, pentru cã mai încercasem înainte la alte agentii, dar nu m-au bãgat în seamã si deja eram un pic dezamãgitã; îmi spuseserã cã sunt prea înaltã si prea slabã, oricum si eu aveam un complex din acest motiv, pentru cã majoritatea colegilor mei sunt mult mai mici decât mine, iar slabã am fost mereu, pentru cã asa îmi este firea, dar cei de la Agentia Face2Face au intuit potentialul meu si prin ei am ajuns la finala internationalã a concursului Elite Model Look. Experienta de la faza nationalã a concursului si apoi, de la cea internationalã, mi-au deschis ochii asupra a ceea ce înseamnã acest domeniu si mi-au deschis drumul cãtre o lume la care nici nu visam. Pentru o tânãrã de 17 ani, asa cum sunt eu, sã ajungi în toate colturile lumii, prin propriile forte – evident ajutatã de agentie :) – este o mare realizare.

Rep. – Cum ti-a schimbat aceastã experientã viata?

B.B – Am cunoscut multã lume din domeniu, m-am maturizat, am constatat cã pot sã mã descurc într-o altã tarã, în altã culturã si asta îmi dã încredere în mine si în fortele mele, am învãtat foarte multe lucruri si am vizitat orase superbe pe care, poate, alti tineri de vârsta mea nu au avut ocazia sã le viziteze pe propriile forte. Am învãtat sã lucrez în echipã si am devenit mult mai responsabilã, chestie care evident îi place mamei foarte tare :) .

Rep. – Pentru ce designeri/branduri ai prezentat?

B.B. – În Paris am participat anul acesta la “Haute Couture” si am prezentat pentru Christian Dior si Gustavo Lins. De asemenea, am cãlãtorit în Londra si Milano unde am avut prezentãri pentru Bora Aksu, Hussein Chalayan, Sharon Wauchob, Osman, Jasper Conran si altii.

Rep. – Am înteles cã te-ai întors recent de la o prezentare. Unde a avut loc? Pentru cine ai prezentat? Cât timp ai fost plecatã?

B.B. – Am fost plecatã pentru douã luni pentru Fashion Week în Paris, Londra si Milano, am participat la castinguri, shooting-uri, show-uri, am intrat deja în sistem si acesta este doar începutul!

Rep. – Ce proiecte îti ocupã agenda în 2015?

B.B. -Îmi doresc sã ajung anul acesta în New York, sã fac show-uri din ce în ce mai importante, sã ajung pe copertile marilor reviste si sã fiu imaginea unor campanii importante la nivel mondial.

Rep. – Ce îti place si ce îti displace la aceastã meserie?

B.B. – Orice meserie are pãrti frumoase si mai putin frumoase. Îmi plac emotiile de dinaintea prezentãrilor, sentimentul de mândrie pe care îl am când sunt pe catwalk si bucuria pe care o fac familiei si prietenilor mei. În rest, as putea spune cã îmi displace faptul cã uneori trebuie sã astepti si sã ai foarte multã rãbdare, dar înveti la un moment dat cã pentru a arãta exceptional pe scenã, trebuie sã faci echipã cu cei din backstage si nu ti se mai pare asa de greu. Plus cã în backstage înveti foarte multe trucuri de styling si make-up.

Rep. – Pe cine admiri din aceastã bransã?

B.B. – Lindsey Wixson, care este un model de talie internationalã, e reprezentatã tot de Elite si îmi plac mult atitudinea ei, alegerile pe care le face, felul în care pozeazã si cum se mentine în formã.

Rep. – Cum reusesti sã îti împarti timpul între familie, scoalã, prieteni si modelling?

B.B. – La început este putin mai dificil, dar familia, prietenii si cei de la Agentia Face2Face – care mã reprezintã îmi sunt alãturi si mã ajutã sã iau cele mai bune decizii pentru viitoarea mea carierã. Profesorii sunt foarte întelegãtori si mã sprijinã în tot ceea ce fac si le multumesc si mã strãduiesc sã fiu în pas cu cerintele de la scoala, pentru cã si scoala este foarte importantã pentru mine.

Rep. -Ce planuri de viitor ai în ceea ce priveste educatia, cariera în modã? În ce oras vrei sã te stabilesti si de ce?

B.B. – Încã nu sunt sigurã în legãturã cu facultatea la care vreau sã dau, oscilez între SNSPA, Facultatea de Psihologie sau Academia de Studii Economice din Bucuresti. Nu sunt hotãrâtã unde mã voi stabili, dar mi-as dori într-un oras cât mai dezvoltat.

Rep. – Un sfat pentru fetele care îsi doresc o carierã în acest domeniu de activitate.

B.B. Sã fie ele însele, sã fie motivate si perseverente, sã rãmânã cât mai naturale cu putintã, pentru cã în aceastã meserie e important sã fii naturalã, sã aleagã cu mare atentie agentiile care le reprezintã, sã-i caute pe cei mai buni, pentru cã e foarte important sã ti se deschidã usile la cele mai bune agentii din lume si cãtre cei mai buni designeri. Dacã ai de la naturã datele necesare si ajungi la agentia potrivitã, ai toate sansele sã ajungi sã faci modelling acolo unde se face modelling-ul adevãrat – în meseria aceasta drumul se construieste cu pasi mici, dar siguri si doar dacã ajungi pe mâinile celor mai buni. (Andreea Atasiei)

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>