Blocul ANL de pe strada „Ceramicii” este in faza de proiectare si abia in 2021 sunt sanse sa inceapa constructia!

0
(0)

După ce, la începutul acestui an, a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție „Locuințe de serviciu, județul Vaslui, municipiul Vaslui, strada Ceramicii” și, de curând, a fost finalizată proiectarea, zilele trecute, a fost emisă și autorizația de construire, așteptându-se acum doar transmiterea ordinului de începere a lucrărilor din partea finanțatorului, Agenția Națională de Locuințe.

Astfel, sunt șanse ca cel mai târziu la începutul anului viitor să fie finalizate lucrările celui de-al treilea bloc ANL din municipiul reședință de județ. Acesta va fi primul bloc ridicat în Vaslui prin Programul „Construcții locuințe de serviciu”.

Proiectul include: Locuințe de serviciu, județul Vaslui, municipiul Vaslui, str.Ceramicii fn”, totalizând 20 unități locative, 1 bloc, regim de înălțime P+3E+M. – aria construit desfășurată pe total amplasament: 1.585,48 mp, – număr u.l. propuse: 20 (1 bloc), – repartizare pe tipuri de apartamente: apartamente cu o cameră: 5 apartamente , apartamente cu două camere: 10 apartamente, apartamente cu trei camere: 5 apartamente; -– regim de înălţime P+3E+M, – lucrările tehnico-edilitare aferente investiţiei se suportă de către Consiliul Local al municipiului Vaslui, din bugetul propriu.

Sursa: www.santiereonline.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!