class="single single-post postid-6355 single-format-standard">

Bote se lauda cu tatuajul sau. Daca nici el, atunci cine!

596046

Catalin Botezatu si-a facut recent un tatuaj cu dichis pe laba si pulpa piciorului drept. Zilele trecute, pe cand se afla la o sedinta de shopping elitist la magazinul Damat Tween din Baneasa Shopping City, de care se ocupa buna sa prietena, stilista Teodora Burz, el i-a satisfacut curiozitatea acesteia, aratandu-i desenul de pe corp.

In timp ce ii recomanda lui Bote cateva camasi si sacouri, Teodora Burz i-a prezentat acestuia si cateva perechi de pantofi potriviti. Catalin a inceput sa ii probeze pe rand, iar ochiul ager al stilistei a alunecat pe glezna designerului pe care troneaza un tatuaj sofisticat. Teodora a profitat de situatie si s-a aplecat sa il observe mai bine, dar, din cauza cracului de la pantalon lasat in jos, curiozitatea nu i-a fost satisfacuta. Sesizandu-i curiozitatea, Bote a rulat pantalonul si a scos la iveala opera de arta in toata splendoarea si marimea sa. Momentul a fost fotografiat de paparazzi, mai multe imagini putand fi vazute in numarul de pe piata al revistei Ciao!.

Related posts:

Sursa: cancan.ro
  1. nistorelu spune:

    ce cacacios

  2. marius spune:

    cea mai interesanta stire!!!????sa fie el sanatos cu acel tatuaj,dar pe noi ne intereseaza alte si multe stiri mai interesante…de fapt astea ne plac noua,ce face ala,cu ce se nbraca,ce mananca…ca doar ce,,,,!!!

  3. Iwanna spune:

    jajajaja este verano fui a una tidena donde vendian espray para pintar(xq a una amiga y a mi se nos ocurrio l gran idea de pintar nuestro reloj…XDXD)y en la tidena les dije q queria “ese fucsia” y el dependiente me dijo…”perdona..no es fucsia…es MAGENTA!!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>