class="single single-post postid-14434 single-format-standard">

Brenciu s-a mutat într-o casă de 400.000 de euro

5

Horia Brenciu (40 ani) şi iubita lui, Alice Dumitrescu (44 ani) s-au mutat într-o casă din zona de nord a Capitalei. Vila în care locuieşte acum cântăreţul şi mama copilului său valorează aproximativ 400.000 de euro.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, femeia cu care formează un cuplu din anul 2006, au considerat că este necesar să se mute într-o locuinţă mult mai spaţioasă. La decizia celor doi de a părăsi apartamentul din centrul Capitalei a contribuit şi venirea pe lume a copilului lor.

Familia artistului s-a mărit la 1 noiembrie, când iubita lui a adus pe lume o fetiţă de toată frumuseţea pe nume Mina. Astfel, ei s-a mutat într-o super vilă din Băneasa, într-o zonă în care o casă valorează între 200.000 şi 450.000 de euro. Brenciu pretinde că locuinţa în care s-a mutat este închiriată şi nu exclude în viitor achiziţionarea unei case.

Aici locuieşte de ceva vreme Horia Brenciu şi familia lui. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Alice, iubita lui, întorcându-se acasă încărcată cu sacoşe

„Tot ce pot să spun este că locuim cu chirie. Există un contract semnat…”, ne-a declarat Horia Brenciu.

Ascunsă foarte bine între alte construcţii, vila în care s-a mutat Brenciu şi partenera lui de viaţă beneficiază de o piscină şi un drum de acces foarte lung, care îl fereşte pe muzician de privirile indiscrete ale curioşilor. Fotoreporterii Click au surprins-o pe soţia lui Brenciu în timp ce se întorcea acasă de la cumpărături, încărcată de sacoşe. La aproape şase luni de la naştere, Alice Dumitrescu şi-a revenit foarte bine. După cum se observă din fotografii, soţia cântăreţului a slăbit şi arată foarte bine.

Alice Dumitrescu este o femeie extrem de activă şi a revenit, la începutul acestui an, la serviciu, pe platourile de filmare pentru emisiunea “Serviciul român de comedie”, al cărei producător este.

Alice Dumitrescu a fost colegă la “Şcoala Vedetelor”, celebrul show de divertisment realizat de Titus Munteanu, cu Dana Mladin, apoi a început să înainteze fabulos în televiziune. După experienţe la TVR, Antena 1, Naţional TV şi Prima TV, aceasta pare să se fi împlinit profesional la trustul lui Adrian Sârbu. Alice a fost producător al serialului “Om bogat, om sărac”, în care Horia Brenciu a avut rol principal.

A locuit la bloc până s-a mărit familia

Înainte de a deveni, în premieră, tătic, vedeta a locuit într-un apartament cochet dintr-un bloc din zona Calea Călăraşilor din Bucureşti. Acum, că familia s-a lărgit, era nevoie de un spaţiu mai mare.

Brenciu locuia înainte la bloc

Simpaticul Horia Brenciu se laudă, ori de câte ori are ocazia, cu cele patru fete ale lui: iubita sa, Alice Dumitrescu, fiica lor Mina şi cele două fetiţe ale iubitei, dintr-o relaţie anterioară.

Alice, alături de fetele ei dintr-o relaţie anterioară

Cei doi formează un cuplu din 2006, dar se cunosc din anii ’90, pe vremea când erau colegi la „Şcoala vedetelor”, un celebru show de la TVR. Alice a fost producător al serialului „Om bogat, om sărac” în care Horia Brenciu, 41 de ani, a avut rol principal.

Alice Dumitrescu, 45 de ani, are două fete, cea mai mare dintre ele având vârsta de 21 de ani. Horia Brenciu este în showbiz din 1990, când s-a remarcat la concursul Robingo, de la TVR, iar acum este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de show.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>