class="single single-post postid-20072 single-format-standard">

Campioana Mirela Lavric, sechestratã de fostul prieten!

sssawqntitled-1

ACESTA ESTE ADEVARUL!

EXCLUSIVITATE: Atleta vasluianã ne-a povestit ce s-a întâmplat la Iasi

COSMARUL MIRELEI Campioana vasluianã Mirela Lavric a intrat ieri în atentia presei nationale. S-a spus cã a vrut sã se sinucidã, aruncându-se de la etajul I! Adevãrul este cu totul altul: Mirela a fost sechestratã de fostul prieten, a fost terorizatã, i s-a pus un prosop în gurã pentru a nu-i fi auzite strigãtele de ajutor si, într-un sfârsit, a scãpat sãrind din balcon într-un copac, aflat lângã bloc. “E absurd sã crezi cã cineva se sinucide aruncându-se de la etajul I. Dacã nu s-ar fi rupt creanga, n-as fi avut nicio zgârieturã!”, ne-a spus Mirela. De altfel, Mirela Lavric este teafãrã, atât psihic cât si fizic. Pe 21 noiembrie o asteapatã un eveniment crucial în cariera sã. Într-o galã de exceptie, la Onesti, Mirela va primi de la Nadia Comãneci cheia olimpicã, ca simbol continuitãtii, al predãrii stafetei de la legendele sportului românesc cãtre viitorii campioni!

Una dintre cele mai bune atlete ale României a trãit la Iasi clipe de cosmar. O întâlnire cu prietenul ei, Ionut Parfene, s-a transformat într-un scenã de cosmar. Ieri au apãrut mai multe speculatii nefondate în mass-media cu privire la o posibilã tentativã de sinucidere a atletei vasluiene. Aceasta a negat totul si ne-a povestit în amãnunt cum s-au derulat evenimentele. Nu a avut niciun moment intentia de a se sinucide, ci a doar a scãpat sãrind din balcon, dupã ce a fost sechestratã aproape o orã de prietenul ei. Iatã ce ne-a declarat Mirela Lavric, în exclusivitate:

Sechestratã în apartamentul prietenului

“Luni seara treabuia sã mã întâlnesc cu el (n.r. Ionut Parfene). Am ajuns în fata blocului în care locuieste dar nu era acasã. Am sunat si mi-a spus cã vine imediat. A venit însotit de o prietenã comunã, Stefania, si mi-a zis sã mergem sus. Dacã stiam cã mai vin si alti prieteni de-ai lui nu mai urcam însã aveam încredere în Stefania, fiind o prietenã bunã. Mi-a luat geanta, telefonul si cheile de la masinã si am urcat sus. Noi ne doream sã clarificãm relatia noastrã. În douã-trei minute, au mai urcat sus alti prieteni, Andrada si Daniel. Andrada este o fatã cu care i-am prins anul trecut împreunã. Nu mi s-a pãrut normalã prezenta lor si i-am spus cã dacã vrea sã clarifice relatia cu mine sã plece ceilalti. Îmi amintesc cã i-am spus cã relatia noastrã nu a fost în patru si nu are sens sã participe la discutie si altii. Când mi-au spus cã ei vor rãmâne, am vrut sã plec eu, dar au închis usa de la apartament si nu m-au lãsat sã ies. Au început sã mã jigneascã, sã vorbeascã urât! Mi-au dat lacrimile si i-am rugat sã mã lase sã plec. Dãdeau cu pumnii în dulapuri, tipau. M-au scuturat, mi-au cerut sã nu mai plâng si mi-au pus un prosop pe gurã ca sã nu mã audã vecinii. Aproape o orã a durat cosmarul. În tot acest timp, am plâns si i-am implorat sã-mi dea drumul. El tot îmi explica cã relatia noastrã s-a încheiat si a ales sã-si continuie viata cu Andrada. Pe mine nu mã interesa nimic. Eu voiam doar sã plec. În cele din urmã, mi-au dat cheia la masinã. M-am îndreptat spre usã si le-am cerut sã deschidã însã Ionut a vrut sã mã umileascã reprosându-mi foarte multe lucruri despre relatia noastrã. Atunci am realizat cã, de fapt, eram tinutã împotriva vointei mele si cã scopul lor era sã mã terorizeze psihic. Am vãzut usa deschisã la balcon si am observat cã era un copac foarte aproape de bloc. Atunci mi-a venit ideea sã mã folosesc de asta, am fugit în balcon si am sãrit sã mã agãt de copac, pentru a putea scãpa. Creanga de care m-am agãtat s-a rupt si am cãzut jos. M-am târât pânã la masinã si atunci mi s-a fãcut rãu”, ne-a povestit Mirela Lavric.

Antrenoarea Pintilie povesteste cum a gãsit-o pe Mirela în Iasi

Antrenoarea Mirelei, Viorica Pintilie, a aflat chiar de la prietenul fetei cã aceasta are probleme. Tot ea a fost cea care a ajuns prima la Iasi si a luat-o pe Mirela. “M-a sunat Ionut si mi-a spus sã vin de urgentã la Iasi pentru cã Mirela are probleme. M-am speriat pentru cã am crezut cã Mirela a avut un accident de masinã. Ionut nu a vrut sã-mi spunã nimic si mã suna din zece în zece minute, întrebându-mã dacã am ajuns. M-a asteptat la Iasi, în fata supermarketului Carefour si mi-a spus sã mã duc la spital, cã Mirela nu are nimic grav. Mi-a dat cãtelul, geanta si cheile de la masinã. Atunci l-am întrebat de ce nu vine cu noi. Mi-a rãspuns cã nu poate da cu ochii de Mirela, plecând fãrã sã mai dea nicio explicatie. Eram bulversatã. Nu stiam la ce spital sã o caut. Am primit un telefon si , Dumnezeule!, era chiar ea. Cineva de la spital i-a permis sã mã sune. Într-un suflet am ajuns la ea. Am gãsit-o cu o pãturã în spate, însotitã de cei care i-au dat telefonul si au ajutat-o. Asa am aflat prin ce a trecut. Nu înteleg de ce acel bãiat s-a purtat atât de urât cu Mirela si, nici mãcar nu a însotit-o la spital. Mi-a dat lucurile fetei si apoi a fugit. Probabil se simtea vinovat. E urât cum a procedat acest tânãr, mai ales cã Mirela l-a ajutat si l-a spijinit de fiecare datã, când a avut greutãti”

Vecinii au sunat la Ambulantã

Dupã ce a sãrit din balcon si i s-a fãcut rãu, Mirela Lavric a stat câteva minute bune întinsã jos. Desi stia ce s-a întâmplat, pritenul ei nu a chemat ambulanta. Au fãcut asta vecinii care au vãzut fata la pãmânt. Între timp a coborât si Ionut Parfene. Potrivit Mirelei, aceasta l-a rugat sã-i dea telefonul pentru a-si suna pãrintii, rudele, apropiatii. Parfene a refuzat-o. Mai mult decât atât, la sosirea ambulantierilor a refuzat sã o însoteascã pe Mirela la spital. ” Dupã ce s-a terminat perfuzia, am rugat pe cineva de la spital sã mã ajute sã dau un telefon. Un cuplu mi-a rãspuns rugãmintilor. Asa am putut sã o contactez pe antrenoare. I-am spus unde mã aflu si cã sunt bine. Când ne-am întâlnit am izbucnit în lacrimi si i-am povestit tot ce mi s-a întâmplat. Vreau sã le multumesc celor doi care m-au ajutat si au fãcut posibil sã iau legãtura cu cei dragi”, a încheiat povestea Mirela Lavric.

Sportiva de aur a Vasluiului

Mirela Lavric s-a nãscut pe data de 17 februarie 1991 în satul Armãsoaia, comuna Pungesti, judetul Vaslui. A început atletismul la vârsta de 13 ani, fiind descoperitã de profesorul sãu de educatie fizicã din satul natal, Marius Codreanu. S-a pregãtit cu antrenoarea emeritã Viorica Pintilei, reusind sã obtinã mai multe medalii la competitii de juniori si tineret. Mirela Lavric este triplã campioanã mondialã de juniori, în proba de 800 de metri: în anul 2007 la Ostrova (Cehia), în 2008 la Campionatul Mondial de la Bydgoszcz (Polonia) si în 2010 la Campionatul Mondial de la Moncton (Canada). Un alt titlu obtinut în 2007 este cel de la Campionatul European de Juniori de la Hengelo (Olanda). În anul 2012 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind semifinalistã în proba de 800 de metri. A terminat competitia pe locul 14. În anul 2013 a cucerit trei medalii la Campionatul European de Tineret desfãsurat la Tampere (Finlanda): aur în proba de 800 de metri, argint în proba de 400 de metri si argint la 4×400 de metri. Recent, ea declara urmãtoarele: « Îmi doresc sã fiu o femeie împlinitã, atât pe plan profesional, cât si pe plan personal si, nu în ultimul rând, îmi doresc sã ajung pe podiumul de la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janerio ».

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>