class="single single-post postid-56591 single-format-standard">

Caravana ”Zilele filmului românesc” va poposi la Vaslui în zilele de 14, 15 și 17 iunie

Teatrul-de-vara

Teatrul de vară din municipiul Vaslui își va deschide porțile în acest week-end pentru publicul larg, cu trei seri de film și o zi de muzică folk. Peliculele vor rula vineri, duminică și luni, începând cu ora 21, în timp ce spectacolul de folk va fi sâmbătă, de la ora 18.30.

Sub organizarea primăriei din localitate, aceștia vor avea ocazia să urmărească, pe ecranul Teatrului de vară, o selecție a celor mai noi filme românești, premiate sau participante la festivaluri prestigioase, precum și câteva filme regizate de Cristian Mungiu. Caravana ”Zilele filmului românesc” va poposi la Vaslui în zilele de 14, 15 și 17 iunie, cu o primă serie de proiecții, iar apoi în week-end-ul viitor, pe 21 pe 23 iunie. Filmele vor fi difuzate la Teatrul de Vară, de la ora 21.00, intrarea fiind liberă.

Proiectul ”Caravana Zilele Filmului Românesc”, finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop, în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>