class="single single-post postid-10462 single-format-standard">

Case în flăcări la Huşi

trei.case.au.fost.cuprinse.de.flacari.in.bistrita.120821

Ieri, la ora 01.28, pompierii de la secţia Huşi au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă în localitatea Duda Epureni. La sosirea pompierilor focul cuprinsese acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 150 metri pătraţi. Au ars mobilierul din două camere şi s-au degradat aparate electrocasnice din locuinţă. Intervenţia pompierilor s-a finalizat la ora 03.30. se pare că incendiul a izbucnit de la coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Şi nu a fost singurul incendiu din ultimele zile.

Pompierii de la Detaşamentul Vaslui au intervenit sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă situată pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta în holul locuinţei, pompierii intervenind pentru limitarea extinderii şi stingerea acestuia. Focul a distrus aproximativ 500 kg mase plastice şi textile şi a degradat tencuiala de pe pereţii locuinţei. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spaţii închise. Intervenţia pompierilor a durat aproape o oră.

Tot sâmbătă, la ora 19.35, un echipaj de la Detaşamentul Vaslui a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Puşcaşi. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă, acestea afectând doar doi metri pătraţi din planşeul de scândură al unei camere. Se pare că focul  a pornit de la coşul de fum amplasat necorespunzător. În aceeaşi zi, la ora 23.34, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Bârlad a intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în holul unui locuinţe de pe strada Vasile Pârvan. Focul a distrus un frigider şi a deteriorat tencuiala apartamentului, tâmplăria şi instalaţia electrică. Se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la un conductor electric defect. Duminică, la ora 23.34, pompierii de la Detaşamentul Bârlad au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje în localitatea Zorleni. Focul a distrus cinci tone de furaje, intervenţia pompierilor durând o ora şi jumătate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: evenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>