class="single single-post postid-11295 single-format-standard">

Cătălin Botezatu, dependent de somnifere de 8 ani

5.000

Programul extrem de aglomerat şi stresul şi-au spus cuvântul în ceea ce-l priveşte pe Cătălin Botezatu (46 de ani), care recunoaşte cu mâna pe inimă că doar cu ajutorul unor pastile speciale reuşeşte să adoarmă, designerul având grave probleme cu somnul.

„De opt ani, iau nişte pastile numite Frontin. Doar ele mă ajută să adorm, fără ele sunt terminat. Oricum, mă odihnesc cel mult şase ore pe noapte. Eu muncesc foarte mult şi din cauza stresului în exces am aceste probleme cu somnul”, a declarat Botezatu, pentru Click! Designerul a început 2013 în forţă, cu sumedenie de chestiuni pe agenda lui de lucru, pe care trebuie să le bifeze.

La 10 februarie, plec la Festivalul de modă de la New York. Apoi am de filmat pentru noile sezoane «Burlacul» (Antena 1) şi «Next Top Model 4». În plus, am mai primit o ofertă de emisiune, pe care cred că o voi accepta. În paralel, trebuie să mă ocup şi de numeroasele mele afaceri”.

Chiar şi de Revelion Bote a fost la muncă, la Bamboo, clubul pe care îl deţine. Designerul a vrut să se asigure că totul merge ca la carte şi a avut grijă ca invitaţilor să nu le lipsească nimic.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

foto:click.ro

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>