class="single single-post postid-46000 single-format-standard">

Cazul pâinii mucegãite se repetã. De data aceasta, la un alt magazin din Vaslui

paine

Este vorba de cel al fabricii de pâine Cretu. “Azi (n.r. ieri) am cumpãrat câteva pâini feliate, iar când am ajuns acasã si am desfãcut una dintre ele, am observat mai multe felii mucegãite, dar si un gândãcel în pungã. Este prima oarã când pãtesc asa ceva. Prima oarã când cumpãr pâine de la ei si cu sigurantã si ultima oarã. Nu m-am dus înapoi, la magazin, pentru cã dacã la o simplã pâine am gãsit asa ceva, la un produs mai complex, la ce sã mã astept? Nu mai vreau produse de la ei. Am vãzut cã nici mãcar nu au etichetã pe pungi. Mâine (n.r. astãzi) mã voi duce sã depun o reclamatie la Protectia Consumatorului. Nu mi se pare normal”, ne-a declarat Romina B.

Nu este prima oarã când vasluienii ne sesizeazã astfel de situatii. În urmã cu douã sãptãmâni, un alt vasluian a reclamat la Protectia Consumatorului firma de panificatie Porumbelul Alb. “Am fãcut o cerere prin care am precizat toate detaliile acestui incident si am lãsat pâinea drept dovadã. Imediat dupã aceea, o echipã de la Protectia Consumatorului a mers în control la magazinul Porumbelul alb din Piata Centralã.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>