class="single single-post postid-10421 single-format-standard">

Ce plânge băieţelul lui Prigoană când pleacă la tati!

5

Minunea s-a întâmplat. Silviu Prigoană (49 de ani) s-a îndurat în acest weekend să-şi ia copiii de la Adriana Bahmuţeanu (38 de ani), după mai bine de patru luni de când nu i-a mai văzut şi nici nu le-a dat vreun semn de viaţă. Încă de acum trei săptămâni avea dreptul legal să o facă, dar omul de afaceri a tot amânat momentul, fără să explice de ce.

După lungi aşteptări, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani) şi-au putut în sfârşit revedea tatăl. Omul de afaceri şi-a trimis şoferul sâmbătă şi ieri, şi i-a ţinut pe copii la el preţ de opt ore. Emoţionaţi de reîntâlnirea cu tatăl lor, Eduard şi Maximus au avut reacţii diferite. În vreme ce băiatul cel mare râdea cu gura până la urechi, mezinul s-a pus pe plâns.

Maximus (5 ani) a fost încântat că merge la tati, spre deosebire de frăţiorul lui

 

De când Adriana a părăsit, în august, căminul conjugal, omul de afaceri nu i-a mai văzut pe cei doi băieţi şi nici nu i-a auzit la telefon. În plus, a refuzat orice iniţiativă de-a soţiei sale de a-i trimite copiii, chiar şi atunci când a fost ziua lui Maximus.

 

Astăzi, Eduard împlineşte doi anişori. Cu această ocazie, Adriana îi va organiza o petrecere cu apropiaţii familiei. Totuşi, micuţul a fost aniversat şi în avans, căci tatăl lui, Silviu Prigoană, a dat o petrecere în cinstea lui ieri.

Prigoană a trimis maşina care i-a luat pe copii de acasă de la Adriana şi i-a adus la el

Sâmbătă şi ieri, cu doar câteva minute înainte de ora 10.00, şoferul lui Silviu Prigoană s-a dus la Adriana Bahmuţeanu, ca să-i aducă şefului său copiii acasă. Cum cele două case sunt foarte aproape una de cealaltă, în zona Piaţa Hala Traian din Capitală, plimbarea n-a durat mult. Omul de afaceri a preferat să nu dea ochii cu soţia sa, aşa că a rămas la domiciliu.

 

Nici Adriana nu a ieşit din casă ca să-i conducă la maşină pe copii. „Mă bucur că Prigoană a reluat legătura cu copiii noştri. Ştiu de la ei că s-au simţit bine cu el în acest weekend. S-au jucat sâmbătă toată ziua, au mâncat împreună şi au împodobit brăduţul. Astăzi (ieri, n.r.) a venit şi Moş Nicolae la ei. Eduard plânge mereu când pleacă de lângă mine, pentru că e mic şi s-a obişnuit să-i fiu mereu aproape”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Adriana.

Copiii celor doi, Maximus şi Eduard, sunt în grija Adrianei

În august, Adriana a plecat de-acasă cu copiii

La 4 august, Adriana Bahmuţeanu a părăsit căminul conjugal şi i-a luat şi pe cei doi copii pe care-i are cu Silviu Prigoană, Mihai Maximus (5 ani) şi Eduard Gabriel (2 ani). După o ceartă aprigă cu soţul ei, vedeta de la Antena 2 s-a mutat iniţial la o pensiune din Giurgiu, la nişte prieteni. Supărat pe faptul că vedeta a plecat de-acasă, milionarul a luat măsuri drastice şi, la 7 august, i-a intentat proces Adrianei, solicitând o decizie urgentă din partea judecătorilor sectorului 3, obiectul dosarului fiind încredinţarea temporară a celor doi minori.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu aşteaptă un nou termen la divorţ

 

Copiii i-au fost totuşi încredinţaţi Adrianei, care a stat o vreme cu chirie într-o casă din Pantelimon, iar de câteva săptămâni s-a mutat foarte aproape de casa soţului. Adriana s-a angajat, are un venit stabil, şi a demonstrat că poate avea singură grijă de minori. În septembrie, Prigoană i-a intentat divorţ, proces al cărui termen a fost stabilit la 23 ianuarie 2013. Dacă nu se răzgândesc, Silviu şi Adriana se vor despărţi legal pentru a patra oară în 10 ani.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

foto:click.ro

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>