class="single single-post postid-39529 single-format-standard">

Cinci pensionari vasluieni au fost premiaţi de BRD Vaslui

brd2

BRD – Groupe Societe Generale le oferă vârstnicilor care o aleg pentru a-şi primi pensia în cont comisioane zero pentru o perioadă de un an, precum şi dobânzi preferenţiale la depozite şi credite. Cinci “seniori” din judeţ au fost premiaţi de bancă în cadrul unui eveniment festiv desfăşurat ieri.

În desfăşurarea campaniei “BRD Senior”, până la sfârşitul lunii noiembrie, BRD – Groupe Societe Generale le oferă pensionarilor şansa de a câştiga 60 de premii în bani. “Caravana”, care străbate toate zonele ţării, îi recompensează pe cei mai fideli clienţi “seniori”.
La Vaslui, ieri, au fost premiaţi cu carduri cadou în valoare de 400 de lei fiecare: Constantin Popa, din Vaslui, Ioan Ilie şi Ştefan Lăcătuş, din Huşi, Anişoara Negrea şi Ana Berna, din Bârlad. Festivitatea s-a desfăşurat la sediul BRD Vaslui, banca fiind reprezentată de Elena Munteanu, director Grup Vaslui (Regiunea Iaşi), Mihaela Tilici, director Agenţia Bârlad, Ramona Pandelea, director Agenţia Huşi, Alexandra Grăjdeanu, director Agenţia “V.I. Popa” Bârlad, Petronela Mocanu şi Simona Durcan, manageri clientelă.
“Evenimentul de astăzi este ocazionat de lansarea campaniei pe care BRD o susţine în fiecare an şi care este adresată unei categorii speciale de clienţi, şi anume «seniorii». Nu întâmplător, a fost lansată în preajma zilei de 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. În cadrul campaniei, se vor mai acorda 50 de premii a 1.000 de lei şi zece premii a 5.000 de lei pentru persoanele care, în această perioadă, utilizează şi fac tranzacţii la POS. BRD premiază pensionarii care ne sunt alături, care beneficiază de noi. Dacă anul trecut am recompensat un singur pensionar, anul acesta sunt cinci. În promoţie sunt incluse o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii «seniori» beneficiind de comisioane zero la încasarea lunară a pensiei, deschiderea şi administrarea contului curent în lei, deschiderea şi administrarea contului de economii în lei etc, precum şi de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele în lei şi conturile de economii în lei. Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri «seniori» pentru că ne-au ales şi, mai ales, să-i asigurăm că le vom oferi mereu servicii bune”, a declarat Elena Munteanu, şefa BRD Vaslui.

foto:obiectivvaslui.ro

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>