class="single single-post postid-10864 single-format-standard">

Circ la sediul Poliţiei din Vaslui. Un preot prins beat la volan, pus pe scandal

646x404.000

Preotul din parohia suburbiei Bahnari s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan, marţi seara, şi a refuzat să facă probele biologice pentru determinarea alcoolemiei. Mai mult, acesta a făcut un adevărat circ la sediul Poliţiei Municipale, unde i-a şi înjurat pe oamenii legii.

Scandalul a pornit după ce un echipaj al Poliţiei Rutiere l-a oprit pe părinteşe Ciacâru în trafic şi i-a cerut să sufle în aparatul etilotest. Poliţiştii nu s-au gândit nicio clipă la ce avea să se întâmple, mai ales când aveau de-a face cu o faţă bisericească.

Preotul a refuzat să sufle în etilotest şi a început să îi facă în tot felul pe oamenii legii. A fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, însă scandalul a continuat şi aici, de această dată „victime“ fiind personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Tărăboiul a continuat la sediul Poliţiei Municipale, acolo unde omul lui Dumnezeu a fost adus pentru a da declaraţii. „E un abuz ce mi se întâmplă mie! Au închis lumina şi m-au bătut degeaba. Nu eram eu la volan, era altcineva. Mâine dimineaţă (n.r.-în această dimineaţă) voi merge la medicul legist pentru a scoate un certificat medico-legal“, ţipa disperat preotul care abia se ţinea pe picioare, iar limba i se împleticea în gură.

Când a ieşit din sediul Poliţiei, preotul a revenit la sentimente mai bune şi şi-a adus aminte pentru ce a fost dus la spital. „Eu îmi cer scuze faţă de doamna doctor dacă am greşit. Bine, nu ştiu dacă era o doamnă sau un domn doctor, dar eu îmi cer scuze. Dar vreau să mi se ia probe acum, nu atunci. De ce să îmi pună garou şi să mă dea cu spirt? Dacă mi se întâmplă ceva? Eu acum vreau să vină şi să îmi ia probe“, a mai spus preotul, care nu este la prima abatere. În 2007, acesta a mai fost cercetat penal după ce a bătut un enoriaş, tot după ce s-a îmbătat.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>