class="single single-post postid-42526 single-format-standard">

Clubul de Taekwon-do Liga de Est a împlinit 26 de ani

liga-de-est-300x208

La clubul vasluian s-au format campioni, vicecampioni mondiali și europeni la probe individuale și la echipă. Sportivii săi au reprezentat cu mândrie România, orașul și județul Vaslui la toate competițiile internaționale.

În urmă cu 26 de ani, pe 26 ianuarie 1991, în Vaslui a fost înființat primul club de Taekwon-do ITF, ca secție a Clubului “Voința Armatei”, de către Valerică Cruceru (2 dan ITF), actualmente președinte onorific al CS “Liga de Est”. În 1996, își schimbă denumirea în Asociația Sportivă “Liga de Est” Vaslui, iar din 2002 până în prezent, se numește Clubul Sportiv “Liga de Est” Vaslui, președinte fiind Mihai Hondru, 5 dan ITF.
Participant la toate competițiile naționale de taekwon-do ITF începând cu anul 1994, clubul s-a menținut în elita acestui sport, obținând 14 locuri întâi la Campionatele Naționale pentru juniori și seniori și fiind pe podium la majoritatea competițiilor importante din țară.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>