class="single single-post postid-56618 single-format-standard">

Cluburile sportive Sulsa si Liga de Est au primit medalii de “Ambasador al Sportului Vasluian”

DESCHIDERE-9-696x463

Sambata, 15 iunie, la Primaria municipiului Vaslui a avut loc festivitatea de premiere a sportivilor si antrenorilor a doua cluburi sportive locale, Sulsa si Liga de Est, care, de-a lungul anilor, au adus sute de medalii de aur, zeci de titluri de campion si vicecampion mondial, european si national. A fost, probabil, cea mai mare densitate de campioni mondiali pe metru patrat din istoria Vasluiului, iar argumentul a fost oferit de sportivii prezenti, care au inceput, deja, sa uite cate titluri mondiale au castigat si cand. Pare o gluma, dar nu e. Intr-un sport atat de competitiv cum este Taekwon-Do-ul, cluburile conduse de Marius Ionicescu si Mihai Hondru au produs si continua sa produca pe banda rulanta campioni si vicecampioni mondiali.

“Sunt gesturi simbolice de recunoastere a meritelor dumneavoastra si ale sportivilor pe care ii antrenati (…). Mi-ati spus ca in fata mea sta acum cea mai buna echipa de seniori din lume; sunt coplesit de ce faceti pentru sportul vasluian, pentru Vaslui, si sunt sigur ca la zestrea de trofee pe care o aveti se vor adauga noi file”, a declarat primarul Vasile Paval.

Primarul Vasile Paval i-a asigurat pe sportivi ca va continua sa le fie alaturi ori de cate ori vor avea nevoie de sprijinul comunitatii pe care o fac mandra si o promoveaza in intreaga lume. Mai mult, a spus primarul, municipalitatea va face tot posibilul ca, intr-un an, un an si cateva luni, una dintre fostele centrale termice dezafectate sa fie reabilitata si amenajata astfel incat sa poata fi folosita pentru antrenamentele sportivilor.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>