class="single single-post postid-56550 single-format-standard">

(CNSC) a respins contestatia depusa de ONG-ul barladean, in concluzie: Hingherii vasluieni vor „captura” maidanezii din Barlad!

61564414

Dupa mai bine de trei saptamani, conducerea Primariei Barlad a primit, luni, 10 iunie, raspunsul asteptat de la CNSC in legatura cu contestatia depusa pe 20 mai de Asociatia pentru Protectia Animalelor Fara Stapan din Barlad. In urma evaluarii in detaliu a contestatiei intinse pe 11 pagini, reprezentantii CNSC au respins-o ca nefondata, intrucat au considerat ca licitatia si, in special, desemnarea hingherilor vasluieni drept castigatori, s-a facut cu respectarea legilor in vigoare.

Asta desi, la prima vedere, decizia pare surprinzatoare, intrucat comisia de evaluare a ofertelor din cadrul primariei a ales oferta cea mai putin avantajoasa, adica pe cea a Asocierii din Vaslui, care a propus un pret de 1.814.400 lei (fara TVA) fata de 1.407.600 lei (fara TVA), oferit de ONG-ul barladean. Iar redeventa anuala pe care o va plati asocierea vasluiana este de doar 2.000 de lei, in timp ce redeventa oferita de asociatia locala este de 5.000 de lei.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>