class="single single-post postid-53643 single-format-standard">

Comuna Suletea a primit o alocare de 1,8 milioane lei si a a reusit sa iasa la liman

978x0

In sedinta de joi, Guvernul Dancila a adoptat o hotarare privind alocarea unor sume de bani mai multor unitati administrativ-teritoriale din tara, printre acestea numarandu-se si comuna Suletea. Suma ce urmeaza a fi primita de comuna vasluiana, respectiv 1.779.000 lei, va fi folosita pentru stingerea unui litigiu cu Fondul de Garantare. 

Iar printre respectivele unitati administrativ-teritoriale se numara si Suletea, care urmeaza sa primeasca aproape 1,8 milioane de lei. Banii vor fi directionati catre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), care a finantat o investitie in comuna, intrucat Departamentul de Lupta Antifrauda a constatat o ilegalitate si finantarea trebuia returnata.

„Dupa ani de zile in care comuna noastra a mers impiedicata, cu conturi blocate si cu executari silite, pot spune ca am iesit la lumina!

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>