class="single single-post postid-45348 single-format-standard">

Conducerea LPS, Prefectura și Primăria Vaslui i-au felicitat în cadru oficial pe handbaliștii vicecampioni naționali la juniori III

handbal_juniori-III-300x200

Performanța handbaliștilor juniori III de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui nu a fost trecută cu vederea de autoritățile locale, care au ținut să-i felicite pe vicecampionii naționali în cadru oficial.
“Felicit echipa și părinții care v-au susținut de fiecare dată! Se pare că antrenamentele tradiționale, impuse de domnul profesor Gugleș, încă mai dau roade. Nu e un rezultat întâmplător. El vine după titlul cucerit acum doi ani. Vă consider viitorul HC Vaslui”, a spus subprefectul Mircea Gologan.
Viceprimarul Dragoș Cazacu a declarat: ”Vă asigur că, alături de Consiliul Local, vom continua să investim în performanță. Ați făcut cinste orașului și pentru asta meritați toate aplauzele”.

Ramona Pavel, directoarea LPS Vaslui, le-a acordat copiilor câte o diplomă de merit: “Vă felicit pentru trofeu. Îi felicit și pe cei doi profesori, Liviu Gugleș și Alexandru Zaharia. Mulțumim pentru susținere Inspectoratului Școlar Județean, Primăriei Vaslui, Consiliului Local și celorlalți colaboratori ai noștri, catedrei de handbal de la liceu. Ne dorim ca și în anii următori să obținem rezultate la fel de frumoase pentru că la LPS Vaslui s-a confirmat faptul că există cadre didactice cu pasiune pentru meserie. Felicit părinții pentru tot sprijinul și pentru susținerea oferită sportivilor!”.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>