class="single single-post postid-14397 single-format-standard">

Connect-R şi Velea, împăcare după 6 ani

5

Alex Velea şi Connect-R – au dat din nou mâna, în platoul emisiunii „Răi da’ buni” de la Antena 1. Velea mai poartă încă pe braţ tatuajul „fratelui său”, Smiley
Ioana Creţu

S-au iubit ca fraţii, iar apoi s-au certat de la o piesă pe care au cântat-o împreună. Connect-R şi Alex Velea nu şi-au mai vobit de şase ani, pentru că nu s-ar fi înţeles pe drepturile de autor ale piesei „Dacă dragostea dispare”. Focul supărării dintre cei doi artişti s-a stins abia marţi seară.

La fel ca şi în alte domenii, şi în muzică există animozităţi, iar cele mai dese se regăsesc între cântăreţii care interpretează acelaşi gen muzical.

De cele mai multe ori motivul principal al acestor dispute porneşte de la bani. Se pare că aspectul financiar este cel care a dezbinat prietenia dintre Connect-R şi Alex Velea.

Cei doi artişti, interpreţi ai aceloraşi genuri muzicale, se cunosc de pe vremea când îşi exersau veleităţile vocale prin studioruile de înregistrări şi nu erau starurile de astăzi.

Cu timpul, însă, după ce au prins gustul succesului, au plătit şi preţul. În 2006 au cântat împreună piesa „Dragoste la prima vedere”, care a făcut parte din albumul „Yamasha” al lui Alex Velea, iar în 2007 au înregistrat „Dacă dragostea dispare”, melodie care a dat şi titlul albumului care a avut un succes nebun şi din cauza căreia s-a aşternut tăcere între ei.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>