class="single single-post postid-2521 single-format-standard">

Corneliu Porumboiu a regizat clipul de promovare pentru noul DVD al trupei Vunk

Corneliu Porumboiu a regizat clipul de promovare pentru noul DVD al trupei Vunk

Trupa Vunk își lansează primul DVD din istoria sa, intitulat “Vunk la înălțime”, iar clipul de promovare al acestui DVD este regizat de nimeni altul decât Corneliu Porumboiu, regizorul de pe meleaguri vasluiene. Lansarea DVD-ului va avea loc joi, 29 martie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City în capitală.

Spotul de promovare este conceput într-o manieră comică, protagoniştii fiind Dragoş Dumitru (cunoscut pentru rolul Ginel din filmul lui Dan Piţa, Ceva bun de la viaţă) şi Claudiu Dumitru. În clip, trupa Vunk este asociată de cei doi protagoniști cu alți doi artiști autohtoni, Nelu Ploieșteanu și cântăreața de R&B Antonia.

Melodia “Pleacă” a trupei Vunk este în acest moment cea mai difuzată piesă românească pe posturile de radio autohtone. Fanii trupei pot câștiga invitaţii la evenimentul de lansare a DVD-ului participând la concursul organizat pe pagina de Facebook a Grand Cinema Digiplex. Acest DVD a fost filmat în cadrul marelui concert cu acelaşi nume, ce a avut loc la finalul anului trecut la Otopeni.

Iată și clipul regizat de Corneliu Porumboiu pentru lansare:

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>